emmaakaarlsson

Alla inlägg under december 2010

Av Emma Karlsson - 10 december 2010 13:25

Igår vare skola som vanligt tills klockan tre då vi 8:or och 9:or tog oss upp till närlunda och lagom när vi kom dit körde älskling sin första match. Det va inte så jätte mycket folk som var där och kolla men väldigt mycket saknade som jag inte träffat på läänge! Jag var med och spelade 3 av 5 matcher, för dom två sista orkade jag verkligen inte va med på hade världens huvudverk. Men det va faktist ganska kul eller inte första men dom två andra matcherna var ganska roliga men spelade inte så mycket, va avbrytare så hoppade bara in nån gång ibland. Sen imellan satt jag och älskling och kollade på alla andra matcher riktigt kul! Vid halv elva ungefär vare slut så då åkte vi hem till älskling. Sen sov jag, älskling och Kevin där. Imorse vakna vi runt 11 sen har vi inte gjort så mycket met älskling och Kevin är ute i garaget nu och jag ska göra mig iordning. För om en halvtimme ska jag och älskling följa med Kevin in till stan så ska han ta bussen hem. Sen tror jag att jag och älskling tar bussen tillbaka till honom senare ikväll kanske det blir stan en stund beror på. :)

Bilder ifrån innebandynatten kommer... !

Pusshej

Av Emma Karlsson - 8 december 2010 20:30

Har städat och rensat mina garderober idag och fixat lite tills imorgon. Sen har jag suttit och försökt fått iordning på en header vilket inte alls funka nått bra, ska kanske göra om den eftersom den blev suddig med får se hur jag ska göra.. Har den så länge iallafall så får jag se när jag får tid att göra om den.. Ska höra med mamma nu ifall jag måste va barnvakt åt syskonen innan skolan inte annars sover jag hos älskling, eftersom han inte verkar vilja komma hit ikväll som han sa förut att han skulle. Min pluttis är sötast! ;*

Pusshej

Av Emma Karlsson - 8 december 2010 17:02

 Slänger in bilder på innebandynattströjan så ni får se hur den ser ut, jag tycker personligen inte att den är så värst fin men får duga. Hoppas ni ser inte världens bästa kvalitée på bilderna..

Framsidan.. Och baksidan.

Av Emma Karlsson - 8 december 2010 14:27

Jag och älskling försov oss lite imorse fast vi han lagom tills skolan börja endå, bästa mamma fick skjutsa in oss. :)

Har haft en massa lektioner idag och nu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja sen slutar vi, då blir det att åka hem och rensa lite i garderoberna tror jag eftersom älskling skulle hem till sig så kan ju passa på då. Skapligt mycket kläder som jag ALDRIG använder som jag lixom ärvt sen bara hängt in i garderoberna och så går det ju inte att ha det!! :O

Senare sen ikväll får jag hoppas att älskling kommer till mig och sover hos mig inatt, för vill verkligen inte sova själv..  Har inte gjort det på jätte länge så vill inte.. (a)   

Pussheeej

Av Emma Karlsson - 7 december 2010 22:49

Vakna hos älskling inatt sjukt trött... Har sovit jätte dåligt inatt vaknat flera gånger osv, jobbigt! Sen skola jobbigt somnade på svenskan och nån rast, suck snacka trött. Efter skolan åkte jag till älskling så höll han på med nått skolarbete, så duktig han är min lilla plutt! <3

Vid 19 nån gång fick vi skjuts av Malin (kims mamma) hem till mig sen har vi inte gjort nått vidare speciellt. Jag duscha nyss sen har jag fixat med håret, så nu blir det att sova.

Godnatt, sov sött!

  

Av Emma Karlsson - 6 december 2010 21:30

Förlåt förlåt, men orkar inte ladda in bilderna på datan eftersom jag inte är hemma. Efter skolan så åkte jag till älskling sen har jag varit där med älskling, jesper karlsson och niklas vi har väl gjort allt möjligt, mest åkt moppe. Sen drog dom hem och efter det har jag och älskling kollat på film Sunes Jul, stört skön ju! 

Men ska sova nu, godnatt!

Av Emma Karlsson - 6 december 2010 09:49

Sov hos älskling inatt, och shit vad trött jag va imorse.. Även om vi somna vid 23 kanske så va jag jätte trött imorse. Och nu har jag lagom haft idrott fast det va skapligt soft vi tränade lite juldans hihi, jätte skojsigt ju! Sen hade vi lång rast så passa på att sminka mig och nu sitter jag och väntar på att hemkunskapen ska börja, får hoppas att vi ska laga något gott.

Ska försöka blogga senare och lägga upp bild på ifrån dagen, är så dålig på det.. :(

PussHeej!

Av Emma Karlsson - 5 december 2010 22:31

När älskling äntligen vakna vid typ halv två så ville han ha pannkakor så då laga vi det sen till efterrätt gjorde vi kladdkaka. Så det blev lite mys framför filmen Dear John och käka kladdkaka, mummmsig värre. ;)

Efter det packa vi, sen vid sex nån gång fick vi skjuts till älskling utav mamma. Sen käka vi nån sallad och nu har vi kollat på nån Wallander som gick på tvn.

Men nu ska vi försöka sova så vi orkar upp imorgon, pusshej!

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards