emmaakaarlsson

Alla inlägg under december 2010

Av Emma Karlsson - 17 december 2010 22:17

Jahopp, efter skolan åkte jag till älskling sen kolla vi lite på tv och älskling somna socialt, sen gjorde jag mig iordning, duscha och så. Sen tog vi 18.37 bussen in till stan sen har vi varit i stan med bland annat ludde, fille, sonny, malin osv. Vi gick till folketshus eftersom det va nån julrock där, fast dom flesta som spela va ju bara skit..

Och sen kom kims pappa och hämta oss vid 22 ungefär och nu ska vi snart kolla på film. :)

Pusshej

Av Emma Karlsson - 17 december 2010 13:18

Jag tror inte jag har nått speciellt favorit plagg i min garderob utan jag gillar dom flesta kläder ganska mycket. Visst finns det vissa kläder som man bara har hemma och inte visar sig i om nån ser, hihi. Men man köper ju kläder som man gillar så det är väl klart att man gillar alla kläder som man har. Och älskar, hm nej det finns nog inget som jag direkt älskar..?

Tänk om man hade en sån här garderob, vilken ordning man skulle ha på alla sina grejer!

Av Emma Karlsson - 17 december 2010 13:12

Fredag idag gött med helg, snart jullov vilket blir ännu skönare. Vi slutar på onsdag nästa vecka jätte skönt med sovmorgon varenda dag, fast vi börjar 11e januari igen så det är inte så lång lov. Och måste bara säga att det är sjukt bra att ha Jörgen eftersom jag nästan jämt får låna hans dator på lektionerna, alla andra lärare tycker lixom att man inte ska sitta så mycket vid datan. Men jag får sitta och hålla på med vad jag vill, så soffft! :)

Har haft några lektioner och på idotten lekte vi lekar, skit kul ju, hihi nu har vi SO och efter det engelska sen slutar vi.

Vet inte vad som händer sen, älskling ville va hemma hos honom så det blir säkert så!

Pussheej!

Av Emma Karlsson - 16 december 2010 22:02

Hihi, jag vet inte men känner mig väldigt glad just nu fast vet inte varför. :(

Åkte till älskling efter skolan gjorde inget speciellt där, sen vid 19-20 tiden kom mamma och hämta oss där. Sen har vi käkat kvällsmat och druckit nyponsoppa och nu blir det natti natti, för jag va jätte trött imorse och vill inte va lika trött imorgon. 

Godnatt sovgott! :))

Av Emma Karlsson - 16 december 2010 21:55

Det är väl ingen speciell mening med mitt bloggnamn. Men jag heter ju Emma Karlsson så bloggnamnet kommer därifrån. Jag har alltid hetat emma.karlsson96@hotmail.com på min mail så ville ha nått liknande fast slippa punkter. Och emmakarlsson va upptaget så då fick det bli dubbla A i både Emma och Karlsson. Vilket resulterade emmaakaarlsson.bloggplatsen.se. :)

Pussheeejh!

Av Emma Karlsson - 16 december 2010 14:30

Igår vare skola först sen hem till älskling och där gjorde vi inget speciellt. Och imorse va jag jätte trött så jag och älskling missa bussen så vi fick åka med hans mamma in. Och idag har vi haft två lektioner på morgonen sen gick jag upp till gamle mormor en sväng när vi hade låång håltimme. Efter det käka jag och sen har vi kollat på film, och nu har vi slutat.. Inte änns kul när jag endå måste vänta på älskling en timme innan jag kan åka hem. :(

Pusshej

Av Emma Karlsson - 15 december 2010 17:46

Heej, jag heter Emma Karlsson och är född 1996 alltså 14år än så länge. Jag är född i örebro fast är uppvuxen mellan askersund och laxå på en gård med massa djur.. Alla barns dröm egna hästar, kor, får, katter, hundar och allt va det va, ni fattar. Där födde vi upp hästar så det va hästar överallt (http://ellensstuteri.se). När jag fyllde 10 flyttade mina föräldrar isär och efter det har jag mest bott tillsammans med min mamma, storebror, lillebror och lillasyster på en annan gård ca. 5km utanför askersund (läggesta) som vi hyr, där har vi inte lika mycket hästar, men fler hundar (http://ellensstuteri.se/kennel), några kaniner jag har alltid tyckt om kaniner och har alltid haft som en liten uppfödning, fast det intresset har svalnat på sistone, 1 kisse och  fiskar är väl allt där. Sen mina föräldrar flytta isär har jag försökt att vara hos pappa varannan helg men det är ju inte alltid som det passar med kompisar oså. 17 januari 2010 (11månader om två dar) blev jag tillsammans med världens underbaraste och härligaste kille Kim Åsling. På fritiden är jag mest med Kim, och helgerna blir det ofta att vara ute med Kim och träffa massor med kompisar.

Bilden är från i sommras/höstas nån gång..   

Av Emma Karlsson - 15 december 2010 10:40

Eftersom många andra har börjat med det här dag 1, dag 2, dag 3 osåvidare så tänkte jag också börja med det. Det verkar liksom vara en kul grej.

Lägger upp en presentation om mig själv lite senare idag! :)

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - En person jag skulle vilja kyssa.
Dag 10 -
Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 -
Mina syskon.
Dag 12 -
I min handväska.
Dag 13 -
Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
Dag 14 -
En hemlighet.
Dag 15 -
Mina drömmar.
Dag 16 -
Det här är jag beroende av.
Dag 17 -
Mitt favoritminne.
Dag 18 -
Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 21 -
Ett annat ögonblick.
Dag 22 -
Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 -
Det här får mig att gråta.
Dag 25 -
En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 -
Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg.
Dag 28 -
Det här saknar jag.
Dag 29 -
En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 -
Ett sista ögonblick.
Ni får gärna kommentera om vad ni tror om det här.. :)

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards