emmaakaarlsson

Alla inlägg under december 2010

Av Emma Karlsson - 14 december 2010 22:07

Har varit hos älskling hela eftermiddan har inte gjort nått speciellt Jesper Wulff och Robert Hjelm kom förut och kollade lite på kims traktor, fixa lite med stereon oså. Sen har jag mest hjälpt älskling med hans jevla läxa. Och nu ska vi sova så godnatt alla och ha en underbar natt för det tänker jag ha! :)

*Livet är som att gå balansgång ibland faller man tillbaks men oftast kan man ta sig upp

  igen.

Av Emma Karlsson - 14 december 2010 13:38

Blev inte att ladda upp några bilder ifrån igår, tog en hel del men i det där ljuset blev det mest bara helt fail med kameran.. Idag har det varit ganska soft vi har inte haft så många lektioner och eftersom jag är klar och har fått gordkänt på alla prov så har jag redan fått slutan, riktigt skönt.. Bara det att jag får stanna kvar i skolan och vänta på att älskling ska sluta. Senare blir det att följa med älskling hem sen ska jag sova där så får se vad vi hittar på under dagen. Ska försöka uppdater mer ikväll, pusshej!

Av Emma Karlsson - 13 december 2010 17:58

Sitter hemma hos älskling med honom och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Efter det blir det att åka in till askersund och kolla på (min lillasyster) Elins luciatåg. Ska försöka ta några bilder, brukar ju se så gulligt ut när småbarn står och sjunger hihi.. Efter det skulle vi fika där sen ska jag och älskling hem till mig, mysimys! :)

Pusshej så länge! ;*

Av Emma Karlsson - 13 december 2010 14:30

Gick upp lite tidigare imorse och väckte småsyskonen så dom kunde göra sig iordning sen gick jag och älskling till bussen. Vi hade ingen idrott imorse utan kollade på 9:ornas luciatåg, jätte fint vare! Sen har vi haft en väldigt slapp dag och eftersom jag är klar med allting så fick jag sluta kvart i två, så då tog jag och älskling bussen hem till honom och nu vet jag inte vad vi ska göra.. :)

Pusshej

Av Emma Karlsson - 12 december 2010 23:01

Fick skjuts hem av älskling och Benny (hans pappa) förut vid 14-15 nån gång och precis när jag kom hem så skulle mamma till örebro så passade på att åka med dit eftersom jag endå inte hade nått annat att göra. Blev inte att va där så länge så köpte inte så mycket, behövde vinter skor men hittade inga som jag riktigt gilla.. :/

Men fick med mig lite andra grejer hem som bästaste mamma betalade, vilken tur att man har mammor, alltså tänk vad vore livet utan en mamma?

Men när vi hade varit hemma ett tag så kom älskling hit och överaska mig så underbar. Sen har vi käkat, duschat och lite sånt och nu ska jag bara slänga upp bilder på det jag handlat sen ska vi sova, godnatt!

Sockor (skokanonen)onen)  

Vita vantar (hjärnsläpp..)

Benvärmare (Gina)  

3par trosor röda, svarta, vita (Gina)

Det var allt, hare bra och sov gott!  

Av Emma Karlsson - 12 december 2010 10:45

Godmorgon alla, har ni haft en bra natt..?  För det har jag, somnade skapligt tidigt igårkväll och har sovit jätte bra hela natten, sen när jag vakna fick jag ligga och vänta på att älskling skulle vakna. Och så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. :)

Pusspuss

Av Emma Karlsson - 11 december 2010 19:39

Som sakt igår kväll va helt jävla misslyckad.. Fyfan alltså! :s

Idag har det inte hänt så mycket, jag och älskling fick skjuts hem av Erik igårnatt vid 1 nån gång bara för att han är såå snäll. Sen imorse vakna jag vid 8-9 och kunde inte somna om så satte mig vid datan och vänta på att älskling skulle vakna. Sen vid 13 åkte vi med mamma in till stan och vänta på att kims mamma skulle sluta så vi kunde åka med henne hem till älskling. Sen har vi varit hos älskling och bara tagit det lugnt, är barnavakt åt hans lillebror så blir en mysig hemma kväll, gillas!

Pussheej!

Av Emma Karlsson - 11 december 2010 10:50

När jag och älskling följt Kevin till askersund så hade vi missat bussen som vi skulle ta tillbaka till hammar för bussen vi kom med var lite försenad. Så då följde jag med älskling så beställde han klipptid sen under tiden vi vänta gick vi runt i lite affärer vid torget. Sen vidare till frisörn så fick jag sitta och vänta på att älskling skulle bli klar. Och det vart skit fiint! :) <3

Efter det tog vi bussen till hammar, så hämta jag min väska oså sen tog vi tjugo i sju bussen till stan igen. Sen va vi i stan med Gunnar, Fridaälskling, Gus, Jesper karlsson och massa folk. Men kvällen blev ju inte dirket lyckad, helt jävla fail pga vissa..

Pusshej

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards