emmaakaarlsson

Alla inlägg under december 2010

Av Emma Karlsson - 22 december 2010 19:37

Har varken haft tid eller ork att blogg speciellt mycket dom två senaste dagarna så hoppade över dag 6 och dag 7, sen så skrev jag dag 8 nyss. Men fatta inte hur man skulle skriva.. ;s

Idag iallafall så vakna jag och älskling av att klockan ringde gick ner till bussen och åkte till skolan, på morgonen träffades vi i kyrkan på en liten avslutning. Sen gick vi ner till vårat klassrum där vi fick våra terminsbetyg fick 1 MVG, 7 VG och 6 G tror jag det va. Så är riktigt stolt faktist! :)

Efter det kom älsklings pappa och bror, så åkte vi till hallsberg och besikta bilen, sen vidare till örebro för älskling skulle ha en ny jacka eftersom jesper hade sönder hans för några helger sen.. ;s Efter det åkte vi till Media Mark och hämtade ut min mobil som har varit på lagning, så hoppas den funkar har inte testat den än för saknar den inte speciellt mycket eftersom jag får låna en helt ny Xperia x10 mini av pappa som han köpte och aldirg använt, det är lixom inte hans typ av mobil eftersom han har en piss gammal nokia.. :P

Och nu är jag hos älskling och shit vad skönt med loov så man slipper gå upp så tidigt, gillas! :D

  
Vill ha sommar..

Pussheej alla!

Av Emma Karlsson - 22 december 2010 17:19

Hmm.. Ett underbart ögonblick i mitt liv är nog första gången som jag träffade och pratade med älskling. Hade lixom inte lagt märke till honom förrens vi av en ren slump hamnade vid samma bord på skolgården utanför city. Det var väl för att jag, frida, johan, kalle och gurra umgicks första veckorna i skolan. Och johan umgicks med Kim (älskling) och niklas. Så det va väl därför vi hamnade vid samma bord. Han satt och lekte med min mobil och så, och jag satt lite smått lutad imot hans ben och kollade tillsammans med honom. Sen började min lektion och jag gick in. Senare på en rast träffade jag honom igen i en av korridorerna när han gick med sina kompisar. Och då stannade han mig och fråga om han hade rätt nummer till mig, och rabbla upp siffrorna.. Och ja det stämde sen fick jag en kram sen gick vi åt olika håll igen. Efter det började jag få små söta sms "du är så grymt fin", "du vet väl att du är speciell".. Vi började träffas lite smått på raster och så flöt det bara på. Fick ofta sms när jag lämnade honom för att gå på mina lektioner "alltså du är grymt fin, saknar dig redan" och ja massa. Är så grymt glad för att han tog kontakt med mig, för shit vad jag älskar honom. Det va över ett år sen som vi träffades första gången och jag minns det som igår.

Pusshej

:)

Av Emma Karlsson - 21 december 2010 18:50

Han inte blogga nånting igår så gör det idag ístället. Älskling sov hos mig inatt, sen skola vi har målat om i klassrummet idag bara för skojs skull och lekt massa lekar. Jag och Hannah målade om HELA toarummet roosa, super mysigt måste jag säga! :)

Vi fick sluta ungefär 13.30 idag för att vi inte hade nånting att göra så då gick jag och köpte lite julklappar till mamma, pappa och en till min underbara älskling. Så har köpt en julklapp till mamma, en till pappa och två till älskling hitills, imorgon ska vi ha avslutning sen får vi våra betyg osen slutar vi typ vid 10 nångång och då ska jag och älskling gå och köpa de sista julklapparna! :)

Just nu har jag det jätte tråkigt, behöver städa mitt rum men det har jag ingen lust med skulle gjort det för nån timme sen men fasna vid datan istället suck.. Men nu ska jag fixa iordning på mitt rum och göra riktigt snygg till julafton! :D

Pusshej, 3 dagar kvar tills jul..

Av Emma Karlsson - 19 december 2010 20:17

Jaa, vad är kärlek?

Alltså ordet kärlek går väl inte direkt att förklara. Men kärlek är väl när man känner speciellt för någon/något det kan ju igentligen vara vad som helst en hund, katt, bil eller vad som helst.. Fast det första som man tänker på är väl en människa.? 

Som sagt kärlek är när man känner en speciell känsla för någon. Tillexempelt får fjärillar i magen, får lyckorus när man tänker på den personen eller när man ser den.

Riktig kärlek är väl endå när man verkligen älskar någon och verkligen inte vill vara ifrån dens sida, utan mest av allt bara vill vara vid dens sida och känna dens närhet och tryggheten i dens famn.

Det måste väl endå vara det som kallas kärlek?


Ni får gärna kommentera ifall ni inte tycker det stämmer utan har någon annan förklaring på vad kärlek igentligen är...?

En bild ifrån google!

Av Emma Karlsson - 19 december 2010 13:49

4 avdent idag, inte långt kvar tills julafton.. 5dagar bara! :D

Blev aldrig stan igår, utan jag och älskling var hemma hos honom och kolla lite på tv oså.

Vakna vid 10 imorse sen har jag inte gjort ett skit idag. Är fortf hos älskling och har det jätte tråkigt för han är ute och skottar och massa och jag har verkligen ingenting att göra så har suttit vid datan jätte länge nu, jobbigt! Ska iallafall hem till mig sen, tänkte försöka komma hem innan det blir mörkt så att jag kan ta lite bilder på Taco som jag tänkt göra jätte länge, men det blir ju aldrig av.. :(

Bloggar mer sen, pusshej!



Av Emma Karlsson - 18 december 2010 18:31

Har inte gjort nått speciellt idag har varit hos älskling hela dagen. Det gamla vanliga varit i garaget, kollat på tv, datan osv. Vet inte vad som händer ikväll alla är väl typ i örebro på traktorträffen, fast jag och älskling har ingen att åka dit med så det kanske blir stan sen fast risken är ju att det inte är några ute?

Aja, gunnar kanske skulle komma sen men han visste inte än, inte annat får jag och älskling åka in och checka läget. Men får se. :) 

Pusshej

Av Emma Karlsson - 18 december 2010 16:30

Till frikost åt jag två rostmackor och varm o´boy. Till lunch två pannkakor, och sen har jag inte ätit nått mer men klockan är ju bara 17 än så länge.. Men bloggar om det nu för vet inte när jag får tid igen :)

Av Emma Karlsson - 17 december 2010 22:45

Idag har jag och min underbara älskling varit tillsammans i 11 månader!

Jag älskar dig sjukt mycket, du är mitt allt, du är hela min värld.

Utan dig skulle jag inte va nånting alls.

Jag älskar dig mer än någonting annat.

Du är mitt allt, du är luften jag andas.

Du gör mig till den lyckligaste flickan i hela universum bara jag får vara vid din sida.

Jag kommer alltid älska dig!

Kim Åsling,

17/1- 2010!

  

  

Bilden är sen förut när vi vänta på bussen.

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards