emmaakaarlsson

Alla inlägg under februari 2011

Av Emma Karlsson - 17 februari 2011 14:11

Imorgon blir det att va ledig och nästa vecka är det lov, kan det blir bättre och nu längtar jag satan tills i helgen!     

Pusss 

Av Emma Karlsson - 17 februari 2011 14:07

Har varit rastlös hela dagen, för när vi kom till skolan vänta vi 3 timmar tills praoen skulle börja fast när vi kom dit satt en lapp på dörren om att hon öppnade 14.00 idag och det va den tiden hon sa att vi skulle sluta idag? Hel konstigt alltså, så imorgon ska vi inte dit över huvudtaget eftersom det bara har varit massa strul med praoen där..!

Senare sen blir det kanske att stanna i stan för älskling skulle kanske fixa nån bil, pussshej

Av Emma Karlsson - 16 februari 2011 22:23

Hade inte tid att blogg igår men iallafall hade prao i ungeför 2-3 timmar. Sen när älskling slutat åkte jag, mamma, älskling, erik och elin till örebro och hämtade en ny säng ÄNTLINGEN en 120 säng så älskling slipper klaga på att min är för liten, hihi. Bästaste mamma hade hittat den på annons, sen åkte vi vidare till ikea och köpte en madrass och fikade, så kom väl hem vid 20 tiden ungefär.

Idag har jag och hannah varit på praoen i 1-2 timmar. Första timmen satt vi och läste lite tidningar medans hon bara satt vid datan, hon verkar inte ha så värst mycket kunder som klipper sig hos henne? Sen fick vi lunch i två timmar, efter det när vi kom dit så fick vi sopa golvet och köpa godis till henne sen sluta, jippi. . Vilken jekla rolig prao lixom..?!

Efter det åkte jag och älskling till honom sen har vi mest kollat på tv och fixat lite med hans moppe.

Nu blir det sängen, godnatt!

Av Emma Karlsson - 14 februari 2011 20:11

Inte gjort ett skit idag har vart eller ja, är hos älskling, har suttit i hans garage hela dagen och väntat på att han och niklas skulle bli klara fast det blev dom typ aldrig så nu har jag suttit framför datan och väntat i nån timme också, och svin kallt är det i hans rum också så har nån jävla kupevärmare på som låter satan.. Har ni andra haft en bra alla <3ans dag?

Puusss

Av Emma Karlsson - 14 februari 2011 11:47

Glad alla hjärtans dag alla! <3

Super rolig dag idag verkligen, skulle ju praoa den här veckan fast när vi kom dit så sa hon att vi inte behövde va där idag, skit kul vad ska man göra resten av dagen nu då..?

Trött är jag också, hon kunde ju ringt och sakt att vi inte behövde komma men det var tydligen för mycket bigärt!

Ahja nu ska vi inte klaga mer det är ju trots allt alla hjärtans dag idag och världens bästa mormor fyller år idag så ett enormt stort grattis!  

Har köpt en jätte bra alla hjärtansdag present till min underbara älskling hihi, ni får veta före honom han ska få det av mig sen.. Hihi en jätte söt liten nalle och en påse ostbågar eftersom han verkligen älskar det. Visst är jag snäll!   

Puuss

Av Emma Karlsson - 13 februari 2011 22:12

Inte gjort nått speciellt idag åkte till älskling runt 13-14 tiden tror ja sen har vi mest kollat på tv och sånt. Ahjust vi va ute och lekte i snön förut eller ja vi gick en sväng fast han putta ner mig i typ alla diken, taskigt. Juste när vi va ute kom niklas och johan på mopparna och sa typ hej? haha intressant jag vet.  

Nu ska iallafall jag och älskling sova har ju en tuff dag framför mig imorgon *host* tre timmars prao, hihi busigt!

Puuss, godnatt!

Av Emma Karlsson - 12 februari 2011 14:02

Blev en mysig hemmakväll framför tv:n igår med älskling. Vakna vid 10 idag och har inte gjort nått speciellt. Och nu har lagom mamma skjutsat upp mig,älskling och alla syskon till pappa så nu blir det att vara här över dagen så blir det nog att åka hem till mamma ikväll igen och fixa sig sen blir det säkert stan!

Puuusss

Av Emma Karlsson - 11 februari 2011 08:23

Blev att va hemma idag för är jätte trött och har ont i huvet, och man blev ju inte direkt gladare när man kolla ut genom fönstret.. Jag som tyckte det kändes som vår och allt, och solen som börja värma lite och när jag kolla ut imorse så var det snö ÖVERALLT..

Nytagen bild ifrån huset, som ni ser sjukt mycke snö..

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards