emmaakaarlsson

Alla inlägg under september 2011

Av Emma Karlsson - 7 september 2011 00:47

Hemma från skolan idag så har bara tagit det lugnt sen körde fredrik ner mig till laxå eftersom jag skulle köra upp 16.30 Var klar vid 19tiden och i stort sett hela tiden hade vi kört grusvägar/asfaltsvägar körde kanske 20-30min i själva laxå så va skapligt lätt att klara uppkörningen! Ska nog fixa uppskrivningstid imorgon så jag blir klar med det där jekla kortet någon gång, hihi.

Efter att jag kom hem därifrån har jag inte gjort nått speciellt, mest roat mig framför datan och nu sitter jag och väntar på att min kladdkaka ska bli klar som jag började med runt 00, hihi. Men har så jävla svårt att sova, för så fort jag lägger mig i sängen så tänker jag på allt och det är så jävla jobbigt, så försöker sova så lite som möjligt för att slippa det..

pussen

 

En av bilderna från skolfotot, i fredags?

Av Emma Karlsson - 5 september 2011 20:19

Skola idag, sög som vanligt.. Gick och skaffade ett till nummer eftersom mina gratissms tagit slut på det det förra.. Så har mitt gamla (073-0438960) + mitt nya, men kommer använda båda!

Efter skolan stanna jag i stan med matilda och joppi, gick till grillen och käka och bara satt och snacka senare träffade vi lite mer folk sen vid 18-19tiden kom fredrik och hämtade mig och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Men nu måste jag verkligen plugga, ska ju köra upp imorgon känns ju bra om man fattar nånting då, haha!

Senare sen blir det nog tända ljus och filmmys med mig själv i min ensamhet, sov sött alla!

Av Emma Karlsson - 4 september 2011 20:03

Motala i fredags/lördags var fett nice kom hem vid 16tiden igår och sen vid 20tiden kom matilda och henns föräldrar och hämtade mig sen hoppade jag och matilda av vid seven sen blev det askersund med trevligt folk. Idag blev det att åka in till stan och käka pizza med matilda sen träffa vi marcus och pontus en liten stund sen vid 19tiden kom mamma och hämtade mig och sen dess har jag typ suttit vid datan, får se vad som händer ikväll, funderar på att gå ut och gå en sväng?

pusspuss

Nytagen muppbild.

  

Av Emma Karlsson - 2 september 2011 21:58

Sitter och väntar på att Adam, Dennis, Jesper och Jonthe tror jag det är. . Som ska komma och hämta mig sen drar jag till motala så blir att sova där inatt!

kyyysss

Precis nytagen bild på lilla mig!   

Av Emma Karlsson - 2 september 2011 15:12

Ahtja bloggen, osv osv har inte orkat blogga sen i tisdags men tänkte iallafall uppdatera er lite så ni inte trott att jag dött eller nått.. Eller tekniskt sett är jag i stort sett död.

I onsdags iallafall gjorde jag, ehm jag kommer inte ihåg eller jo det var ju marken så gick och kollade lite på den med Matilda, Joppi, Nicklas och sen träffa vi lite mer folk som vi snacka lite med oså. Eftermiddagen blev väl ganska skit, så följde med Joppi och Nicklas till Joppi sen åkte vi lite traktor i stan sen vid 21tiden skjutsade Joppi hem mig.

Igår (torsdag) var jag i skolan först, slutade 15.20 som vanligt och då gick jag och träffade min efterlängtade Frida, vi gick mest runt i typ hela stan och prata sen ner till hamnen och kollade på ankor men då började det åska jätte mycket så vi drog hem till lägenheten sen var jag där fram tills 19tiden med henne och Gus. Sen gick jag hem från stan, satt vid datan, duscha sen gick jag och la mig ganska tidigt typ 12-1.

Idag på lunchrasten gick jag upp till gmormor, fick en jätte söt liten kanin som jag ska upp och ställa över sängen, hihi. + Så äre äntligen fredag vilket betyder att jag ska till motala och va med mina efterlängtade!

Kom nyss hem från skolan så funderar på att sova en stund för är jätte trött, sen blir det väl att sminka sig, senare sen kommer dom och hämtar mig sen åker vi till motala, blir att sova där inatt också så får se när jag får tid att blogga nästa gång, kanske imorgon, kanske söndag annars läre bli någon annan dag! ;p

Såhära vacker har jag varit hela dagen, sov med flätor och orkade typ inte borsta håret imorse så ah lite fluffigt, + att jag inte orkade sminka mig. . Men liksom vem bryr sig?

kyssen  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards