emmaakaarlsson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Emma Karlsson - 7 augusti 2011 23:44

Precis när jag hade duschat förut vid 19tiden kom älskling och hämta mig så blev inga nya bilder.. Och nu ska jag snart krypa ner i sängen hos älskling och hålla honom sällskap för han verkar inte så road utav att ligga själv!

Får se om det kommer nya bilder imorgon kväll när jag antagligen åker hem till mig, men får se hur det blir med det imorgon, natti natti!

Av Emma Karlsson - 7 augusti 2011 16:29

Orkade verkligen inte blogga igår pga personliga skäl. Igår kväll blev det iallafall stan med kim och lite fölk en sväng, fast det va typ helt dött. Sen när vi skulle hem hade vi ingen skjuts så fick börja gå hem mot mig fast sen kunde micke skjutsa hem oss, tack! vaknade vid 11-12 idag och sen har jag inte gjort ett skit, kim åkte vid 3tiden ungefär och sen dess har jag suttit vid datan. Det är ju så jävla tråkigt väder ute så jag tror jag ska dö, det känns ungefär som höst och jag vill fan ha sommar ett tag till!!

Men nu ska jag snart träna en stund sen duscha och efter det tänkte jag blogga och lägga upp lite nytagna bilder på mig! pussen

Av Emma Karlsson - 5 augusti 2011 13:15

Vakna vid 10tiden idag, usch jag som ville sova läänge, iallafall vakna utav att jag hade/ har skit ont i magen. Så just nu känns det inte som om jag har lust med nånting.. Har inte gjort något fram tills nu typ suttit vid datan, hihi. Och kim drog hem imorse och skulle tvätta så är själv nu, trååkigt. Ahja snart blir det väl att duscha och sen göra sig iordning för ikväll blir det staden med folket! Tagga :)

Uppdaterar nog om ett tag igen, puss

Av Emma Karlsson - 5 augusti 2011 00:44

Vaknade vid 9tiden imorse utav att pappa ringde och sa att vi skulle börja tidigare att jobba med höet. Så jag och emil åkte upp dit vid 11 (?) sen efter en stund kom kim också. Så det är det jag har gjort idag.. Kört traktor, lastat hö, kastat av hö och ja det vanliga som man brukar göra undar höskörden. Fick iallafall lite över 500 av min snälla pappa så nu klarar jag mig tills det är dax att jobba igen ;)

När vi va klara där vid 22-23tiden duscha jag lite snabbt sen åkte vi in till stan i någon timme och va med några och nu är jag och kim hos mig!

Någon bild på mig från igår   

Av Emma Karlsson - 3 augusti 2011 20:39

Här kommer lite bilder från semestern till västkusten!

DAG 1:

Fikapaus påväg ner.  

Ovanligt att emil får ryck och binder ihop mina ben, så fort vi kom till fredriks lägenhet.

DAG 2:  

Krabbfiske.    

Emil fick upp en sjöstjärna.  

En stor sjöstjärna.  

Jag och älskling vid havet

En krabba.  

Jag och älskling utanför lägenheten, jag älskar dig! <3

Amanda, älskling, emil och erik.

Några utav krabborna. 

DAG 3: 

Min enorma glass :)  

Någon båt.  

Jag och geisha.  

  

 

Mat. 

Köpte en stor krabba och käka påvägen hem.  

SLUT PÅ BILDER, eller orkar inte lägga upp fler :p

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards