emmaakaarlsson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Emma Karlsson - 17 augusti 2011 21:29

Vill börja med att säga att jag och min fina älskling varit tsm i 1år och 7månader idag!

Imorse iallafall åkte vi till laxå på kursen börja 9 och slutade vid 13.30 va ganska trött i skallen efter det, haha.. Hur ska det gå att börja skolan nästa vecka, vill verkligen inte!

Efter det åkte jag hem och har inte gjort nått speciellt på hela dagen har haft skit ont i hunvudet, gillas inte!

Ahja ska nog duscha nu sen sova, tror min plutt skulle komma sen men får se, puss

Av Emma Karlsson - 16 augusti 2011 21:47

 Följde med bort till hästarna förut så lägger upp lite bilder på det, och nu ska jag duscha sen sova imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till körskolan i laxå. Intessant, jag vet.. Godnatt!

Min vackra kille..  

Jag och min älskade Fralla  

Elin och Frallan  

PUSS  

Regnbåge  

Solnedgång vid Rejmes

Det var några av bilderna från idag!  

Av Emma Karlsson - 16 augusti 2011 17:35

Va med kim och massa folk i kims garage igårkväll samt ett tag inatt eftersom motorn i kims traktor rasa och dom skulle byta, tror dom var klara vid 4tiden? jag vet inte för då hade jag gått in orkade inte sitta där hela tiden, vaknade vid 12 idag och hade jätte ont i halsen och typ överallt, usch på det! Så har inte gjort något speciellt idag, sen vid 17tiden skjutsade kims farsa hem mig för dom skulle på speedway i kumla och jag orkade inte följa med.

Funderar på att ta ett fotbad snart sen duscha och bara ta det lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Kanske lägger upp lite bilder sen om jag får lust att fota lite, puss

Av Emma Karlsson - 15 augusti 2011 13:46

Dålig uppdatering, jo tack jag vet.. Så nu kommer lite uppdatering från helgen!

I lördags gick jag upp vid 7 sen följde jag men mamma och fredrik in till askersund och hjälpte dom på hundutställningen.. Den var väl klar vid 1 och då åkte vi hem sen fixa jag mig sen kom sigge och skjutsade in mig och kim till stan och där mötte jag upp martin, adam, hannah och rober tk som jag skulle åka med till sverigeträffen. Kvällen blev lyckad med trevligt folk, kom väl hem vid 2-3tiden och somnade framåt 5. Igår (söndag) väckte fredrik mig vid 11-12tiden sen åkte jag, mamma och fredrik till örebro och handlade lite jag fick med mig två par nya skor hem vilket behövdes, 3par trosor, ett kamerastativ och ja det var nog allt? Och juste jag ska få en ny bärbar dator, fett funderar på en rosa! Sen när vi kom hem ifrån örebro kom kims mamma och hämta oss sen var jag och kim i garaget hela kvällen och skruva ihop kims traktor och senare på kvällen kom peter och då åkte vi en sväng ner till zinkgruva och tillbaka för att se om det funka. Idag (måndag) vaknade jag och kim utav att joppi och robert tk kom och skulle hämta joppis moppe vid 1tiden. Haha, senare sen ska nog jag, kim och peter och förhoppningsvis några till åka till motala och va med trevligt fölk!

Bilder från hunduts:

Signe

Geisha

Sigge  

Av Emma Karlsson - 12 augusti 2011 22:19

Nu sitter jag hemma med mammi och fredrik och väntar på kim.. Ska snart gå upp och duscha och göra mig iordning sen ska jag sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt och följa med mammi och fredrik på hundutställningen i askersund ska försöka att komma ihåg kameran så jag kan ta lite bilder när geisha och signe visas.

Efter det blir blir det att tagga örebro och traktorträff!

puss

Av Emma Karlsson - 12 augusti 2011 15:16

Tja tja, har inte orkat blogga på några dagar pga personliga skäl fast nu ska jag uppdatera er liite!

Ahja igår var jag med mamma till hästarna på dagen och sen smörjde jag lite träns och fixade lite. Sen på kvällen vid 21-22tiden vet inte riktigt vad klockan va kom martin, adam, robert och sammy tror jag det va som kom och hämta mig. Sen åkte vi in till stan och va där ett tag och prata med trevligt folk, skönt att kunna glömma allt för en stund. Sen åkte vi från stan vid 1tiden och åkte ner till kim i harge och träffa honom sen åkte vi hem till kim och kim, martin och joppe höll på i garaget fram tills säkert klockan 3 och under tiden satt jag i bilen i värmen och prata med adam och sammy roliga killar de, haha! Men sen åkte dom och jag och min lilla kim gick in och la oss och somna i stort sett direkt var verkligen skit trött, fast endå vaknade jag lite efter 9idag helt sjukt.. Känns som om jag vaknar tidigare när jag somnar senare, hel skum(m) tjej här! Insåg precis att jag inte vet hur det ordet stavas :$

Och på tal om annat så är det ungefär en vecka kvar till skolan börjar eller ja lite mer men endå helt sjukt, känner mig verkligen inte taggad.. Det gick så bra förra året så känns som om jag kan nöja mig med det haha, fast problemet är att jag antagligen måste lyckas ännu bättre och kämpa mer iår.. Iallafall med vissa ämnen som jag suger i typ engelska, suck!

Äntligen ska jag börja på dendära kursen till AM-kortet på onsdag, gött!

Sen ikväll ska jag och kim hem till mig och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och följa med mammi och hjälpa henne på hunduts i askersund och sen på kvällen ska jag antagligen iväg till örebro på traktorträff (sverigeträffen)

Känner att det här blev väldigt långt, men hade lust att skriva, haha. puss

Av Emma Karlsson - 9 augusti 2011 21:25

Gick upp vid 11-12tiden idag och skulle åka och jobba hos pappa men blev inte riktigt så eftersom kims moppe skar när vi var påväg dit.. Så istället har det blivit en slappar dag hemma hos mig, sen vid 19tiden kom kims farsa och hämta oss så åkte vi till honom och sen dess har vi inte gjort något speciellt.. Jag har mest suttit vid datan och laddat upp bilder på fb och han har suttit i rummet brevid och kollat på speedway, sociala klubben!

pussen

Har även gjort en ny header, inte världens bästa men får duga ett tag nu! :)  

Av Emma Karlsson - 8 augusti 2011 22:40

Vaknade vid 9-10tiden idag och har varit hos kim i stort sett hela dagen och inte gjort ett skit.. Sen vid 19tiden åkte vi hem till mig fast kim släppte bara av mig och åkte upp till jesper och under tiden har jag tagit lite kort, tränat, varit borta hos hästarna och nu kom precis kim så nu blir det att skutta in i duschen sen sova med mitt hjärta!

Bild på mig sen förut, puss god natt!   

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards