emmaakaarlsson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Emma Karlsson - 23 augusti 2011 22:49

Nej nu ska jag krypa ner i min super mysiga säng och plugga lite till am-kortet sen måste jag verkligen sova annars kommer jag inte komma upp imorgon.. Godnatt

Av Emma Karlsson - 23 augusti 2011 19:56

Skola idag, va vid efs-sommarhem hela dagen och hade slappdag ganska skönt fast grymt långtråkigt. Sen när vi sluta vid 14tiden gick jag hem och efter det har jag tagit lite kort, badat fotbad och lite så.

Har även gjort en ny header, med bild från idag.. Vad tycks?

Ah och sen nu skulle jag lägga in bilder från hårddisken på mammas dator och tro det eller ej, mappen som jag lagt in på hårddisken med ALLA bilder funka inte så har bara några bilder kvar, känns ju skit kul att alla bilder som jag tagit senaste året är borta, känns ju verkligen skit kul osv, fyfan var ju fler tusen bilder åt helvete.. :'(


Av Emma Karlsson - 22 augusti 2011 18:56

Första skoldagen avklarad va jätte seg imorse kändes ju verkligen att man inte är van att gå upp tidigt, usch. Men det va ju liksom en väldigt lugn dag vi fick scheman och lite så, schemana sög verkligen, usch på dom. Men fick ju sluta ungefär 10.30 så det var ju skönt.

Efter skolan åkte jag hem och la mig på soffan och kolla på tv, skit trött och somnade till en stund, hihi efter det gick jag en promenad med hoppsan med bara träns gick en lång skogspromenad på ungefär 1timme märktes på honom på slutet att han börja bli lite trött med det gick bra och han skötte sig kanon!

Nu blir det duschen och sen ringa kim och höra om jag skulle sova hos honom inatt, puss

Min fina kille <3  

Av Emma Karlsson - 21 augusti 2011 22:06

Idag är det sista dagen på sommarlovet, och det känns inte alls kul.. Stör mig på skolan något grymt mycket och vill inte tillbaka dit nu efter det här sommarlovet.. Ahja är väl så illa tvungen, usch!

Idag gick jag upp vid 12tiden fixa mig, åkte ner till laxå till körskolan sen åkte vi moppe in en och en halvtimme ungefär sen kom pappa och hämta mig och skjutsade hem mig till mamma där vi hade kalas för min lillasyster elin som fyller 9år idag, grattis! Efter det tömkörde jag och elin hoppsan för första gången sen åkte vi bort till dom andra hästarna som gå kvar på sommarbetet och bytte vatten och maska dom. Sen hem igen och då kom kim en snabbis med joppi och sen har jag inte gjort något speciellt, suttit vid datan som vanligt och smsat ah mitt roliga liv, hihi!

godnatt

Av Emma Karlsson - 20 augusti 2011 23:08

Åååh, så jävla trött på allt just nu.. fyfan!!

Ahja igår blev det att va hos robert tk med han och adam i stortsett hela kvällen och kolla på när dom satt vid datan, haha. Allt krångla till sig och kom hem vid 5tiden, blev väckt av elin imorse vid 10 utav att hon sa att hoppsan hade rymt.. Så nu har vi iallafall tagit hem hoppsan, ballerina och balitmore från sommarbetet dom andra ska vi ta hem någon annan dag. Efter det åkte vi hem och käka, duscha sen skjutsa mamma in mig till stan så va jag hos robert med han, amanda och adam fram tills typ 20tiden när roine kom och hämta mig och skjutsa hem mig och sen dess har jag suttit vid datan och kolla på tv, kul liv.se usch.

Ahja kim ska nog komma om en stund och prata lite tror jag, puss

Av Emma Karlsson - 19 augusti 2011 07:29

Nu har jag precis käkat frukost, så nu sitter jag och väntar på att Amanda ska hämta mig sen åker vi vidare ner till laxå där våran dag ska spenderas med teori och moppekörning får väl hålla tummarna för att det går bra!

puss

Av Emma Karlsson - 18 augusti 2011 22:34

Vaknada vid 10tiden idag fast gick inte upp fören typ 12, hihi. Sen har jag inte gjort så mycket åkte ner till mormor förut med familjen och mormor klippte mitt hår lite eftersom det va så slitet, så nu äre mycket bättre! Efter det har jag inte gjort nånting typ, bakat äppelmuffins tills söndag sen har jag, mammi och fredrik suttit vid varsin data och nördat spel på facebook, känns så socialt haha!

Men nu ska jag sova för imorgon blir det att gå upp tidigt och tagga heldag i laxå med teori 9.00-14.00 körning 15.30-? ahja får hoppas att det går bra. Senare på kvällen ska jag nog va med underbart folk i askersund, godnatt!

Av Emma Karlsson - 17 augusti 2011 21:41

Satt och kollade på lite gammla blogginlägg på mig blogg och insåg att det var över ett år sen min älskade ponny Surprise flyttade.. Köpte honom 2008-03-05 och han åkte 2010-07-24, sjukt vad tiden går fort.. Känns som om jag hade honom längre, mycket längre men vi hann med mycket på den tiden och det känns verkligen inte som om det var över ett år sen han åkte.. Saknar den busen väldligt väldigt mycket, har inte ridit sen han såldes eller jo skrittat på någon liten shettis men det är inte samma sak när fötterna nästan hänger i backen.. Hoppas bara att han har det bra där, hos dom nya och att dom tar väl hand om honom och tar tillvara på hans talang. Det var verkligen en klumpig dampig ponny men med hjärtat på rätt ställe och jag kan ju inte säga nånting annat än att jag föll för honom direkt första gången jag kom in i stallet när mamma hämtat honom och såg honom, så jävla fin.   Fyfan mycket minnen med den killen.. Tror faktiskt inte att det finns någon människa/ varelse i hela universum som är så förstående som en häst, kommer ihåg så många gånger jag gick ut i hans box på kvällarna/nätterna och hoppade upp och bara låg och tänkte på hans rygg, låg och pratade med honom och han verkligen förstod.. Även om han inte svara så visste jag alltid att han fanns där, fanns där för mig när jag behövde honom som en äkta vän!

En vän jag aldrig kommer glömma, saknar dig Surprise hoppas du är medveten om det  

  

  

  

  

  

Finaste killen på jorden, det är du!  



Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards