emmaakaarlsson

Alla inlägg under maj 2011

Av Emma Karlsson - 27 maj 2011 15:47

Skola idag, sög skapligt massor av lektioner och vem orkar det? Men på idrotten fick vi iallafall paddla kanot, fett sköjj. Efter skolan följde jag med min bebiis hem och när vi kom till honom käka vi massor med glass, gött. Men nu har han lagom lämnat mig ensam hemma hos honom för han skulle iväg och kränga två däck och jag orkade inte följa med och bara kolla på det, då kan jag ju lika gärna blogga liksom, hihi. Alltså någon som vet vad som händer ikväll, för jag har ingen aning?! pusspusspusss!

Av Emma Karlsson - 25 maj 2011 20:26

Kollar på varannan vecka nu med mamma, fredrik, erik och elin medans jag väntar på att min älskling ska höra av sig och berätta hur det går på tävlingen, är jätte nervös.. Men han hör nog av sig snart och sen senare ikväll ska min lilla plutt komma hit!

Av Emma Karlsson - 25 maj 2011 17:36

Har inte bloggat sen i söndags, har inte haft tid.. Men iallafall skola idag lämnade in mitt bildarbete som jag kämpat massor med, fick reda på att jag kommer få VG i betyg, känns bra!

Efter skolan åkte jag hem och efter det har jag gjort min kemi inlämning (Trommers prov) och nu ska jag nog göra klart hemkunskapshäftet.

Bloggar mer sen, kyss

 

Av Emma Karlsson - 22 maj 2011 21:42

Den här helgen har bara gått för fort..

Igår kväll åkte vi lite traktor samt grillade vid gårdsjön med massa folk bland annat älskling, frida johansson, gus, amanda, emil, peter, jonny, niklas, joppi, robert, dennis och en massa fler, eller ja grilla och grilla vi satt iallafall vid en eld och hade det trevligt.

Somna kanske vid 3-4 nån gång och sov till 12-13 idag skönt att sova länge för en gångs skull.

Vid 17-18 tiden åkte vi till älskling och sen har vi varit där och inte gjort något speciellt, skulle grillat men det var ingen som ville för att det skulle börja regna om typ 1-2timmar..

Usch, tanken på att det är skola imorgon är hemsk, fyfan alltså..

 puss

Av Emma Karlsson - 21 maj 2011 13:24

Igår kväll blev det att åka med jonny och älskling i jonnys traktor hela kvällen istället, sen åkte jag och älskling hem till honom och sov. Vaknade kanske runt 11-12 imorse, vi har väl lagom ätit frukost oså nu. Snart blir det att åka älsklings traktor med han och jonny till joppi och lämna ett usb, och sen vidare till skyllberg..

Ikväll hoppas jag att det blir fint väder och trevligt folk, och sen kanske vi ska åka ut till någon sjö och grilla. Men vet inte än om det blir så men får se!  

kyss 

Av Emma Karlsson - 20 maj 2011 19:17

Skola idag först, efter skolan åkte jag och älskling hem till honom och sen åkte vi 940i till joppi. När vi varit där åkte vi hem till älskling och åt efter det somna vi båda faktiskt.. Jag brukar aldrig kunna somna på dagar men var helt slut. Nu är jag iallafall vaken. Senare sen blir jag och älskling in skjutsade till stan utav joppi om han ska åka sin tralla inte annat åker vi älsklings 940i och då blir det nog att åka traktor ikväll, skööjj!

Puss

Av Emma Karlsson - 19 maj 2011 16:21

Skola idag fram till 10.oo sen fick jag gå runt och vänta tills klockan blev 12.3o då vi skulle börja med klassikern. Vi i åttan skulle cykla 3mil, från askersund till åmmeberg ifrån åmmeberg till hammar ifrån hammar till askersund. Det gick riktigt bra förutom att min trampa var lös, så fick stanna hela tiden och skruva fast den fast hade inga verktyg så fick sitta och försöka skruva med fingrarna, sjukt träligt. Så blev skapligt trött på det och förbannad, känner mig helt slut såhär efteråt. Men kom in till stan lagom så att jag han ställa cykeln hos morfar och jogga tillbaka till skolan för att hinna med bussen. Nu sitter jag iallafall hemma och ska nog käka nånting och sen hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, hihi. Senare sen pratade min älskling om att han och joppi skulle komma med 940in och hämta mig och så ska vi sova hos honom inatt, mys.


Av Emma Karlsson - 18 maj 2011 23:15

Nu har äntligen min efterlängtade älskling kommit hem till mig så nu blir det att sova, godnatt!

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards