emmaakaarlsson

Alla inlägg under januari 2011

Av Emma Karlsson - 22 januari 2011 19:58

Blev stan en sväng igår va mest med bästa Älskling, Gunnar och Niklas fast träffade ju lite folk här och där också.    Fast åkte hem skapligt för vi skulle upp vid 10 idag och göra oss iordning för älskling skulle till Sannahed och ta massa kort och så till speedwayen. Efter det åkte vi till biltema i örebro innan vi slutligen åkte tillbaka till älskling och sen har vi inte gjort så mycket dom har haft främande här sen vi kom hem, och dom är kvar än så blir väl ingen stan ikväll. Blir nog en myskväll framför tv:n istället med min söta älskling.

Puuss! 

Av Emma Karlsson - 21 januari 2011 17:38

Skola idag då usch, jätte jobbigt har haft världens mensverk.. Och som sistalektion hade vi engelskaprov, hoppas det gick bra iallafall! Efter det tog jag och älskling bussen hem till så jag kunde skifta väska till en mindre sen skjutsade mamma oss till älskling. Och sen dess har vi inte gjort nått speciellt, funderar på att göra mig iårdning nu så vi kan va bussen in till stan sen och va där en stund. Puuuss

Av Emma Karlsson - 20 januari 2011 22:06

Skola idag hade kemi prov, tror faktist det gick riktigt bra för kunde alla frågor. Sen följde jag med älskling hem och vi har mest varit i hans garage med Niklas och dom har städat medans jag fixat mina naglar! Har satt på nya lösnaglar och lackat dom jätte fint, problemet va bara att när jag satte på dem blev det lite väl mycket lim på vissa naglar så lacken är typ förstörd? Ahja, får göra om det imorgon tror jag.. Juste jag har fixat prao plats nu blir att praoa på klipphörnan tillsammans med Hannah. Hoppas att det blir bra vi skulle inte va där mer än 3timmar per dag för det va då dom hade öppet, skapligt skön den veckan kommer va!
Men nu måste måste jag plugga till mitt engelskaprov som jag ska ha imorgon, puuss!

Av Emma Karlsson - 19 januari 2011 22:17

Igår va jag hos älskling sen på kvällen åkte vi moppe hem till mig och sov hos mig. Imorse vakna jag av tuppen bokstavligen hade ändrat lite på älsklings mobil igår och då hade det typ blivit nån jävla tupp.. :s Ahja sen käka vi och tog älsklings moppe till skolan sen har vi haft massa lektioner sjukt segt, fast innan sista lektionen kom fridaälskling en stund så snacka lite med henne och så sen skulle vi ha engelska prov, gick nog fett dåligt.. Och imorgon har vi kemiprov, fett jobbigt!  Efter skolan iallafall så åkte vi hem till mig och packa lite sen åkte vi till kumla och träna, skönt!

Men nu ska jag läsa på lite till kemin sen ska jag och min söta älskling sova, godnatt!

Av Emma Karlsson - 18 januari 2011 21:52

Skulle igentligen lagt upp det här igår men hann tyvär inte.. :(

Men iallafall så fylde min underbara älskling 16år igår, så ett stort grattis till honom!


Desutom så skulle jag lagt in det här igår den 17/1, men får lägga in det nu istället..

Iallafall så har jag och älskling varit tillsammans i 1år/ 12månader/ 365dagar och 1 dag idag måste bara säga att det har varit det bästa året i hela mitt liv.. Det har varit helt underbart, och jag älskar dig så sjukt obeskrivligt mycket! Du är det bästa som hänt mig, och det bästa som någonsin kommer kunna hända mig. Du förstår inte hur mycket du betyder för mig, alltså det är obeskrivligt, det går absolut inte att förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig älskling. Du är den finaste lilla pojken som finns, den snällaste och mest omtänksamaste killen jag någonsin träffat! En sak är säkert det finns verkligen ingen som du, du är verkligen speciell. Ååh skulle kunna skriva hur mycket som helst för det finns verkligen hur mycket bra som helst att skriva om dig min kärlek!

Men jag kan bara säga att jag älskar dig otroligt mycket Kim Åsling!♥

/Din Emma

  


Av Emma Karlsson - 16 januari 2011 22:29

Satt nyss och tänkte lite och kom på vad bra det vore om man skulle kunna flyga.. Alltså tänk bara ifall man vill nånstans då kan man flyga fan vad smart igentligen?

Ahja, igår kväll blev det hemma kväll hos älskling, mysmys. Och idag har det inte hänt speciellt mycket har mest varit i garaget med älskling heela dagen samt niklas lite då och då när han kom över. Nu blir det att lägga sig i sängen och sluta ögonen och tänka på den underbara skoldagen som väntar och så vidare, fast riktigt så är det nog faktist inte..?  

Godnatt sov gott, puuss!

Av Emma Karlsson - 15 januari 2011 12:25

Blev stan igår jag och älskling åkte mest runt med Jonny i hans traktor, sen vid 22 nån gång sluta Arons traktor att ladda så då drog han hem och då fick vi skjuts hem till mig av Jonny innan han skulle hem.
Idag har det inte hänt ett skit gick upp vid 9 för älskling skulle iväg och jobba nån stans och hugga ved, så när han åkt gick jag upp och la mig igen. Och nu måste jag verkligen få nått gjort innan älskling kommer tillbaka hit och hämtar mig..

Ahja, vad händer ikväll?   

  

Av Emma Karlsson - 14 januari 2011 15:05

Har inte haft tid eller ja snarare inte orkat att blogga på några dagar nu, men ska uppdatera lite nu iallafall!  

I onsdags var det först skola sen åkte jag hem till älskling senare på kvällen följde jag med honom till kumla och träna, riktigt kul att komma igång lite igen, sen åkte vi hem och sov hos mig.

I torsdags försov vi oss till 09.30 så mamma fick skjutsa in mig och älskling till skolan, efter skolan åkte jag till älskling och vi gjorde inte ett någe!

Idag, först skola sluta tidigt eftersom det är fredag grymt skönt sen åkte jag till älskling. Och nu väntar jag på att han ska bli klar sen ska vi ut och städa lite i garaget. Senare sen blir det nog att åka med pappa hem till mig och lämna min enorma väska och byta om sen blir det nog stan med älskling en liten stund.   

Pussheej, och juste jag vet att jag är grymt dålig på att lägga upp bilder men orkar inte när ,jag inte är hemma. + att jag måste göra en ny header men det måste jag också va hemma för att göra, och oftast när jag är hemma är jag trött eller har massa annat att göra, men ska försöka fixa det så fort som möjligt!

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards