emmaakaarlsson

Alla inlägg under november 2010

:)

Av Emma Karlsson - 14 november 2010 00:33

Han inte blogg igår men skola som vanligt, sen hem till älskling och va med han i garaget hela kvällen och sen kom mikaela och sam en sväng och kolla när jag städade kims traktor och älskling skruva. Sen imorse när vi vaknade blev det att äta och göra sig iordning sen åkte vi ner till motala och där skulle malin (kims mamma) in på Ö & B så passade på att köpa farsdag present till pappa sen åkte vi vidare till gokarten. Sen körde vi gokart med ett gäng speedway förare i våran ålder gick faktist skapligt bra för mig med tanke på att det va första gången. Men det va sjukt kul, förutom att en körde in i mig så jag har sjukt ont i ryggen :(

Och sen när vi kom hem därifrån kom Emil tornfors så hjälpte älskling honom att sätta dit glas till strålkastarna fram. Och efter det kom peter och emil så när emil t hade åkt hem åkte vi in till seven och va där med lite folk, alla satte massa klistermärken på joels traktor, och dom gick knappt att få bort sen. ;s

Sen körde joppe hem älsklings traktor och peter åkte sin till hammar och nu har dom åkt så nu ska jag bara göra mig iordning sen måste jag seriöst sova. Är grymt trött och måste sova, pussgodnatt sov gott!

Av Emma Karlsson - 11 november 2010 20:28

Är det vanligt att man blir mycket tröttare på vintern, för det blir verkligen jag. Det är mörkt när man vaknar och skymning när man kommer hem. Jag gillar verkligen inte att det är så mörkt på vintern men visst är det mysigt med vinterkylan och långa sena kvällar, men alla man vill göra ute blir ju så jobbigt när man inte ser nånting och fryser efter 5minuter.. :/

Men ah tror det gick skapligt bra på kemi provet igår så nu siktar vi på nästa prov som är imorgon vilket är ett spanska prov. Efter skolan skjutsade jag, emil, älskling, jesper hem amanda i traktorn och niklas och aron åkte efter i arons traktor. Sen åkte vi vidare upp till jesper och sen åkte jesper på en motorhuv efter älskling traktor till jesus så hämtade vi honom också så va både jesus och jesper på huven och sen skulle älskling sladda lite på en grusväg men vi hamnade i diket istället. Vart punka på framdäcket och fälgen krökte in sig lite i kanten fast det fixa dom sen bytte dom till ett av jesper däck hos honom. Och sen vart det nått med framvagnen men älskling trodde bara att det var att den inte var ordentligt fastskruvad i ramen. Så får hoppas att det är det och inte nått annat som gått sönder. Och nu ska jag snart duscha, kanske plugga lite fast tror inte jag behöver det för kan det mesta. Sen blir det att sova, så sovgott pusspuss!

Av Emma Karlsson - 11 november 2010 11:14

Sov hos älskling inatt vi gick och la oss innan 22 och jag va hur trött som helst imorse när jag gick upp. Hade svenska och spanska imorse och nu har vi haft håltimme sen klockan 10 och vi har nästa lektion halv 1. Jätte kul finns ju verkligen mycket att göra, eller nej. Har kemi prov senare idag får hoppas att det går bra. Mina gratissms är slut men ska försöka få tag på mamma så jag kan få nya snart, bloggar nog mer sen pusshej!

Av Emma Karlsson - 10 november 2010 10:41

Usch kom och tänka på att jag inte är klar med min header än, har fortf den som är halvklar och det ser verkligen inte bra ut.. Men tog bort mönstret runt så länge bara för att det inte ska se lika fail ut... Men ska försöka få iordning på det nån dag fast sen har jag nog inte tid, men jag lovar jag ska försöka ta mig tid till det så fort jag är hemma, puss alla läsare! :) <3

Av Emma Karlsson - 10 november 2010 10:34

Det har inte slutat snöa än det har snöat sen igår morse ifall det inte sluta lite inatt, fast det har jag ingen aning om för då sov jag. Det snöa iallafall när jag vakna imorse också, och shit vad trött jag va. :(   Hade bild imorse, efter det svenska och nu väntar jag på att matten ska börja. Alltså jag är jätte törstig, bara för att alla verkligen vill veta det, hahah. ;)

Och vad som händer sen har jag ingen aning om blir att va med älskling som alla andra dagar sen vet jag inte om vi skulle ut och sladda med några, fast det är ju sjukt tjockt med snö så det är ju inte så lätt längre.

Pussheej,

Av Emma Karlsson - 10 november 2010 00:42

Han tyvär inte blogga igår så bloggar sent idag istället. Imorse när jag vakna och kollade ut så va det massa snö, gillas absolut inte.. Sen tog jag, älskling och emil traktron in till skolan och sladda lite på busstorget oså sen in på första lektionen. Har varit massa jobbiga och tråkiga lektioner idag fick reda på lite betyg på olika grejer typ VG på mitt SO prov, VG på londonarbetet, VG på bildanalysen och lite så, blir spännande att se omdömmena sen. Efter skolan åkte jag, älskling, niklas, emil hem till mig så skulle jag packa fast gjorde det i onödan för när jag va klar hade älskling ångrat sig och skulle sova här inatt. Så då åkte vi in till stan och hämtade upp joppe som skulle med ut till hammar. Sen böt dom till vinterdäck och lite sånt, efter det åkte vi ut och sladda med aron. Och emil körde ner i diket med kims traktor klantig som vanligt! Efter det hem till älskling sen vidare in till stan för dom skulle tydlingen sladda överallt där också. Sen kom typ jesper på sin moppe och körde omkull, hahah lika kul som vanligt att kolla på han. Sen åkte vi ännu mer och joppe och jesper satt på flaket medans jag, älskling och emil satt inne i traktorn. Sen skjutsade vi hem jesper sen hem, fast när vi skulle svänga upp på vår väg så var det inte plogat och det är typ 20-30cm snö så då körde dom fast igen, fast då gick jag sista biten orkade inte vänta på dom längre då. ;s

Och nu ligger jag i min varma säng, och nyss kom älskling in så nu blir det sova, ÄNTLIGEN har väntat hela kvällen på att få sova!

 Bild på kims traktor när emil körde i.

Av Emma Karlsson - 7 november 2010 22:45

Sista lov dagen idag då, tråk.. Amen va i stan igår kväll med massa roliga människor sen vid halv 1 typ åkte vi hem sen sov. Vaknade vid 12-1 idag sen skulle vi hem till älskling fast traktorn starta inte så vi skulle putta igång den fast vi puttade ner för hela backen sen skulle älskling vända men backade ner i diket istället värsta fail hahahah, sen kom joppe och emil ner dit sen så kom nån och bogserade upp den ur diket. Och sen fick vi putta igång den igen. Och sen funka det så då åkte vi till älskling och han höll på lite där sen åkte vi och lämnade joppe sen vidare upp till pappa som vi har hjälpt att klyva ved. Och efter det blev det smörgåstårta sen åkte vi hem igen. Nu har jag och älskling lagom duschat  och ska sova eftersom det är skola imorgon, gillas inte!

Pusshej

Av Emma Karlsson - 6 november 2010 13:56

Blev som sakt va stan igår kväll va massa roliga människor som vanligt. Sen blev det hem och sova, vakna vid 10-11 nån gång idag sen har jag varit ute med Hoppsan medans älskling fixade lysena på traktorn. Och nu ska jag gå upp och göra mig iordning för sen ska vi åka upp till pappa på nån typ av fest, sen vet jag inte ifall det blir stan ikväll eller om vi stannar och sover hos pappa, det ser vi ikväll.


Vad är det som händer igentligen? Jag fattar inte varför och jag fattar inte hur men endå blir det fel? Vägen är så jävla lång men slutet känns så jekla nära, varför?

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards