emmaakaarlsson

Alla inlägg under november 2010

Av Emma Karlsson - 21 november 2010 22:01

Grejerna som jag köpte idag förutom ett hallsband och två örhängen som jag köpte på Ur & Penn.. :)

Leggins glansiga (Gina)  

En ram ifrån nån affär med massa grejer  

Mascara och ögonfransböjare (H&M)  

Hudkräm (H&M)  

tre par trosor (Gina)  

Två linnen ifrån gina, ett svart och ett vitt  

En hög kjol (Gina)

Leggins (wear it)

Älskling och Emil 

Emil och älskling provar kläder inne på gina.

Det borde vara allt som jag köpte idag, men nu ska jag och älskling fortsätta att kolla på filmen som vi kollar på, godnatt och sov gott! 

Av Emma Karlsson - 21 november 2010 21:53

Här kommer lite av bilderna ifrån i fredags...

  Jesper Karlsson Hannah Welander 

Älskling, Joppe och Jesper

Jag och älskling!<3

Joppe, älskling och Nicklas.     

Av Emma Karlsson - 21 november 2010 11:46

Sitter hemma hos älskling och väntar på att mamma och emil ska komma och hämta oss så ska vi vidare till marieberg och shoppa, va jätte länge sen så är taggad som fan :)

Men uppdaterar senare om vad jag har köpt oså, pusshej!

Av Emma Karlsson - 20 november 2010 19:38

Han inte blogga varken iförrgår eller igår men bloggar nu. Fredagkväll igår vilket brukar innebära stan med älskling. Så efter skolan åkte jag och älskling hem till mig så fixade jag mig oså, runt 20 ungefär åkte jag, älskling, emil, amnda och hannah traktor in till seven sen va vi där och det va verkligen mycket folk där, jätte kul faktist. Senare drog vi till Tk som hade fest och där va lite folk så pratade lite med dom oså sen gick vi ut på stan och det va svin kallt. Sen runt 1-2 nån gång skjutsade emil hem mig och älskling så gick vi och la oss för han va lite sliiten. Tog massa kort igår men eftersom jag är hos älskling så kan jag inte lägga upp dem.. :((

Vakna vid 11-12 idag sen runt 15 åkte jag, älskling och emil till hammar sen fixa vi ljudet i traktorn och ett nytt luftfilter eftersom det brann upp förut. ;s När vi va klara med det åkte emil till stan. Och efter en liten stund kom niklas och tobbe på mopparna så älakling skulle åka lite med dom så då gick jag in för frös som fan om fötterna.

Och nu sitter jag vid datan och har det skit tråkigt, pusshej!

Av Emma Karlsson - 17 november 2010 18:33

Sov hos älskling inatt sen åkte vi med hans mamma in till skolan och blabla så hoppar vi över dom ointresanta timmarna i skolan. Efter skolan kom Tony sand och bogserade älsklings traktor hem till mig eftersom den gick sönder igår när emil lånade den, så den fick stå vid seven på en liten övernattning. Sen när vi kom hem hit lagade jag och älskling spaghetti och köttfärssås, eller ja älskling för jag fick inte hjälpa till så värst mycke. Och hans köttfärssås va tydligen berömd, jag har inte skrattat så mycke på läänge haha. Men det vart super gott! :)

Och sen skulle älskling åka till kumla på nått möte fast han skulle komma hit ikväll igen. Och nu tänkte jag va duktig och gå ut och mocka boxarna, sen ta in Mirella en stund och fixa henne och lite så för imorgon ska älsklings bror Markus och Vickan komma och rida lite. Och när jag är klar där ute måste jag duscha, sen tänkte jag kolla på tv, uppdaterar nog mer sen pusshej!

Av Emma Karlsson - 17 november 2010 16:45

10månader med min underbara Kim Åsling idag, det finns så sjukt mycket att skriva!

Dom här 10månaderna har varit dom bästa i mitt liv, jag är så glad att jag har dig.

Och jag älskar att kunna säga till dig hur glad jag är för att jag har dig, och dom dagar som känns totalt världelösa lyser du upp med ditt underbara sätt. Du är seriöst den finaste, sötaste, snällaste och den mest underbara kille som jag någonsin träffat och hjärtat...

Glöm aldrig hur mycket jag älskar dig, du ska alltid finnas vid min sida, jag äkskar dig sjukt!

17/1 -2010 alltid vårat datum älskling!   

     

Av Emma Karlsson - 16 november 2010 21:36

Skola idag känner igen den här början på mina inlägg men men.. Det va nån som hade sättit på vattenkranen i klassrummet och låst dörren sen när vi kom dit och skulle ha lektion va det cirka 2cm vatten över hela golvet om inte mer, så kom vaktmästare och sånt och dammsög upp det. Sen efter lektionen låste anneli dörren så att ingen skulle kunna förstöra mer och då va det nån som pilla in nått i nyckellåstet så lektionen efter det kom vi inte änns in i klassrummet. Hahahah fail dag måste jag säga och ännu en gång fick vaktmästaren komma till samma klassrum men denna gång bryta upp dörren.

Efter skolan iallafall stanna jag i stan med älskling och jesper karlsson sen efter ett tag kom fridaälsk med bussen så då va vi med henne också. Sen kom emil med pengar till mig så då gick vi och käka pizza medans emil gick ut och åkte med amanda och hannah en sväng. Sen när vi käkat så skjutsade emil hem mig och älskling till honom och han har varit värsta taskig och höll i mig och spottade på mig och massa fast jag gjorde igen hihihi, som 3åringar typ (a) bara för att jag älskar honom så otroligt mycket! <3

Och nu ska vi snart sova tror jag, så pusshej och godnatt sov gott!

värsta gamla bilden jag hitta på älsklings dator, 1-2år kanske?

Av Emma Karlsson - 15 november 2010 22:12

Skulle uppdaterat igår innan jag och älskling skulle sova men när jag nästan hade skrivit klart la internet av så orkade inte starta upp det och skriva allt igen.. Ber så mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering! :(

Idag iallafall skola som vanligt tråk tråk som alla måndagar fick reda på mitt spanska prov och det va VG fyra poäng ifån MVG tror jag så lite tråkigt, men stolt endå. Och efter skolan skjutsade emil hem mig och älskling i älsklings traktor sen har jag och älskling slappat hela dagen gick ut till hästarna en stund förut, sen har vi kollat efter lite traktorer, kollat på tv, kollat på film, bakat och sovit så ja det mesta. För det har varit världens sämsta väder idag, det har spöregnat hela dagen och sen ibland när man kollat till har det varit snöblandat och snöflingorna var ju inte liiite stora. Men nu är iallafall nästan all snö borta, sköönt!

Men måste sova nu tror redan älskling har somnat medans jag skrivit det här, stackarn är jätte trött, godnatt sov gott!

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards