emmaakaarlsson

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma Karlsson - 5 oktober 2010 21:27

Efter att jag kom hem så gick jag nästan direkt och mötte fridaälskling sen gick vi hem till mig så hon fick se Taco sen har vi pratat, sjungit oså! :)

Sen kom älskling och jesper karlsson hit när vi stod och sjöng och det lät typ förjävligt... Och nyss åkte fridaälskling och jesper hem och jag ska gå upp och duscha nu sen ska jag och älskling sova.

Godnatt!

Av Emma Karlsson - 5 oktober 2010 17:48

Har precis kommit hem med nya avelshingsten Taco vd Achterdijk nu och har släppt ihop han med valackerna. Passade på att ta lite bilder på alla super snygga hingstar som Jäborudet hade hemma. Och sen några bilder ifrån ihopsläppet här hemma.

 Taco vd Achterdijk hos förra ägaren.           Några utav hingstarna. 

  

 

Av Emma Karlsson - 5 oktober 2010 08:19

Han inte blogga igår kväll så kan börja med det, när jag kom hem ifrån skolan började jag med att baka äppelmuffins och när jag höll på med det kom fridaälskling hit så hon kolla på sen gjorde vi våra specialpannkakor super gött. Sen vid 18-19 kanske klockan blev åkte hon hem. Och efter det gick jag ut och gick en sväng fast gick bara till gårdsjön och vände för älskling ringde och sa att jag skulle dra hemåt för han och jesper karlsson skulle komma och  hämta mig så skulle vi in till stan. Så när jag kom hem gjorde jag mig iordning och sen väntade jag typ 1½timme på dom. Sen när dom kom drog vi in till stan en stund sen hem och då hade emil nått jävla ryck eller vad man ska kallt så vi somnade inte förens sent.

Och nu har jag precis skickat iväg älskling till skolan, och själv har jag precis ätit frukost. För jag är ledig idag hur gött är inte det, ska följa med till stuteri Jäboruder och hämta en shetlandshingst. Kan lägga ut bild och lite så sen så ni får se! :)

Men ska göra mig iordning nu, pusshej!

Av Emma Karlsson - 4 oktober 2010 14:39

Sitter i datasalen nu och ska söka fakta om Peru, fast gjorde det förra gången så funderar på att gå ner till klassrummet och skriva lite istället. Sov hos älskling inatt sen åkte vi moppe till skolan imorse och fyfan vad kallt det va! Sen har jag haft idrott, hemkunskap, spanska, slöjd och nu har jag spanska igen. Inte så många lektioner på måndagar riktigt skönt. Men bloggar mer ikväll, pusshej!

Av Emma Karlsson - 3 oktober 2010 19:12

Har faktist hunnit med allt jag tänkte göra idag förutom att börja med provet men har ca 2veckor till så. Och nu har jag precis duschat och sminkat mig oså, ska snart gå upp och packa idrottskläderna och lite så för älskling skulle komma och hämta mig sen så skullle vi sova hos honom inatt.

Pusshej

Av Emma Karlsson - 3 oktober 2010 14:51

Tänkte bara testa att koppla ihop min blogg med min facebook, eftersom jag sällan är inne där så kan jag ju koppla dit bloggen lixom. :)

Jag älskar dig! <3

  


Av Emma Karlsson - 3 oktober 2010 14:42

Följde med älskling till vetlanda igår och kolla på när han tävla fast i sista heatet så körde han omkull och fick lite skador fast det gick mycke bättre än vad det såg ut att göra.. Såg skit äckligt ut.. :(  Sen när vi kom tillbaka till älskling så fika vi, sen tog vi moppen hem till mig så gjorde jag mig iordning medans älskling hämtade fridaälskling. Sen när dom kom tillbaka och jag vart klar drog vi in till stan och va där hela kvällen med massa trevligt folk. Vi höll väl mest till vid seven och det kom och gick folk hela tiden kul va det iallafall!

Sen vid 1 kanske klockan blev så drog jag och älskling hem till mig och soov, sen vaknade vi vid 11 eller nått idag så åt vi frukost oså sen drog han hem för han skulle tvätta sin 500a.

Och jag har värsta tråkigt nu,, men funderar på att baka nånting äppelmuffins lutar det imot så det blir väl det. Sen ska jag städa mitt rum och efter det ifall jag får tid ska jag börja med mitt hemprov i so fast det är typ 2veckor kvar tills det ska lämnas in men gör ju inget att börja lite! :)

Pusshej


Av Emma Karlsson - 1 oktober 2010 21:17

Är hos älskling och ska precis sova för vi ska gå upp typ halv 6 imorn och är skit trött så behöver sova lite nu.. Bloggar mer imorn, Godnatt!

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Ovido - Quiz & Flashcards