emmaakaarlsson

Alla inlägg under september 2010

Av Emma Karlsson - 23 september 2010 09:05

Han tyvärr inte blogga nått igår, men iallafall jag följde med älskling hem igår och gjorde nästan ingenting där kolla lite när han tvättade och lite så. Sen åkte vi moppe in till stan vid 19.30 för vid 20.14 skulle jag, johan och hannah starta på nattorigenteringen fast dom han inte komma till den tiden så vi fick starta 20.24  istället. Det gick faktist riktigt bra för oss, men hade ju inte direkt bra lampor men endå..:(

Sen åkte jag och älskling hem till mig och sov, och nu sitter jag i skolan och har svenksa om måste sluta innan jörgen blir galen :S

Pusshej


Av Emma Karlsson - 21 september 2010 13:47

Sitter i lilla datasalen i skolan nu och har studietid, så sitter och jobbar med nått engelskaprojekt med alexandra. Va sjukt seg i morse eftersom jag låg och kollade på film igår kväll den va väl sådär men väldigt sorlig! Men typ när den va slut kom älskling så vi kollade klart på filmen sen somnade jag direkt.

Bloggar mer sen, pusshej!

Av Emma Karlsson - 20 september 2010 20:49

Ska bara kasta in ett snabbt inlägg nu innan jag ska krypa ner i min säng om kolla på film. Hyrde lite filmer förut så tänkte kolla på Love Happens får hoppas att den är bra! Åkte till marieberg förut hittade lite kläder men ingen vinterjacka och det va det jag åkte dit för att köpa..  Men köpte hårspray, skor, klackstövlar, svarta leggins, grå långärmad, halsduk, mössa, tunlångärmad, polotröja, lite trosor tror det va allt?

Men nu ska jag krypa ner i sängen, och vänta på att älskling ska komma han prata om det förut för att han har moppen här. Så får hoppas att min underbaraste älskling kommer sen!   

Pusshej

  

Av Emma Karlsson - 20 september 2010 13:27

Jag och älskling gick upp vid 8 imorse för jag skulle följa med honom när han skulle träna fast vetrinären ringde och hade tid att kastrera unghingstarna idag så jag stanna hemma och har hjälp till med det fram tills nu och smörjt lite träns och så. Sen känner jag mig väldigt duktig för håller på att rensar i stallet så ska försöka sälja lite grejer som jag inte behöver.  Får se ifall det blir en sväng till marieberg sen mamma prata om det imorse fast hinner ju knappt va där nånting isåfall eftersom klockan blev så mycke :(

Pusshej

Av Emma Karlsson - 19 september 2010 18:57

Sitter hemma nu och har det tråkigt som vanligt?

Sov på vandrar hem i målilla över helgen kom ner dit i fredags mitt på dagen sen packa vi in och lite så sen kolla vi på speedway hem och sov. Sen skulle älskling köra sm på lördagen det gick väl sådär tyckte han fast jag tyckte faktist att det gick riktigt bra för honom! :)

Sen åt vi sen till vandrarhemmet och tog på mig massor med kläder sen kolla på speedway på kvällen igen. Kan bara säga en sak fyfan vad kallt det är ute på kvällarna eller det va iallafall det där. ;s

Sen åkte vi hem runt 11-12 idag så kom hem till älskling käkade och så sen skjutsade han hem mig hit så har jag packat upp min jätte väska, duschat, sminkat mig och tagit lite random kort.. För jag har det extremt tråkigt, älskling skulle komma och sova här inatt men har ingen aning om när för han skulle upp till jesper karlsson sen hit, sen in till nicke och sen sova här fast han har inte kommit tillbaka ifrån jesper än så det lär väl ta ett tag tills han kommer!

Pusshej

  


Av Emma Karlsson - 17 september 2010 08:00

8 månader...

Idag har jag haft världens bästa kille vid min sida i 8månader i hela 243dygn.

Och känslan är detsamma som första gången jag träffade dig fast ännu ännu bättre, jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går fast igentlingen borde inte det va möjligt eftersom jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Det skulle aldrig gå att beskriva min kärlek till dig med endast ord, inte med något jag skulle kunna göra, det är omöjligt och du kommer aldrig att förstå hur mycket du faktist betyder för mig, du är verklingen mitt allt, jag skulle inte klara mig utan dig älskling, du är min andra halva du och jag igenom hela livet. Jag kommer aldrig lämna dig och jag kommer heller aldrig sluta älska dig!

Kim Åsling jag älskar dig, du & jag igenom allt!

17/1-2010 ett datum jag aldrig glömmer den dagen förändrades mitt liv till något helt underbar tack vare dig älskling!  

  

Av Emma Karlsson - 16 september 2010 17:48

Älskling sov hos mig inatt sen gick jag i skolan fram till halv 11 sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till eskilstuna och kollade när Diezel kördes på banan. Han såg riktigt fin ut, och han hade verklingen växt sen jag såg honom sist, sen följde vi med till stallet där han tränas och fikade och så sen åkte vi hem kom hem för en stund sen. Har laddat in lite bilder och käkat nu.

Snart ska jag dra upp och packa min väska för jag ska följa med älskling ner till målilla hela helgen så åker till han ikväll. Kommer hem på söndag nån gång tror jag, älskling ska köra SM på lördag, får hålla tummarna för att det ska gå bra för  honom!  Bloggar imorgon bitti innan vi åker sen blir det bloggpaus över helgen så bloggar mer på söndag kväll tror jag!

Pusshej, slänger upp en bild på Diezel idag när han värmde upp i bakvarv.

  

Av Emma Karlsson - 15 september 2010 21:34

Tvättade hoppsan förut gick faktist bättre än vad jag trodde att det skulle gå sen borstade jag honom och gjorde honom jätte fin så nu står han inne i boxen med bailys.  Sen har jag duschat och kollat på Idol, och då kom älskling så nu ska vi snart sova massa pussar på det! :)

Jag älskar dig hjärtat! <3

Presentation


Hej, jag heter Emma och är en tjej på 15 vårar. I min blogg delar jag med mig utav mitt liv, mina tankar/funderingar samt mina egenfotade bilder som är fotade med min Sony a290.
Välkommen åter, och hoppas att ni hade ett bra besök på bloggen! :)

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Översätt bloggen

Shopping


Skapa flashcards